Plando Daily: Gratis værktøj til daglig drift af ejendomme

Har du hørt om Plando Daily?

Plando Daily er et gratis værktøj, som vi har skabt for at hjælpe bestyrelser i boligforeninger, driftsorganisationer i udlejningsejendomme og servicevirksomheder med at holde styr på daglige driftsopgaver i deres ejendomme.

Skærm på PC og mobil, som viser Plando Daily, et gratis værktøj til daglig drift af ejendomme

Plando Daily er et gratis værktøj, som hjælper med at holde styr på daglige driftsopgaver i ejendomme.

Med Plando Daily kan du f.eks. skabe overblik over driftsopgaver, videregive opgaver til din/jeres drift- og vicevært, styre forslag fra beboere om f.eks. indkøb af udstyr til fællesarealer og generelt kontrollere, at der er styr på opgavernes udførelse.

Det skaber en gennemsigtig proces, hvor både driftsansvarlige, bestyrelser og beboere kan følge med i statussen for forskellige opgaver og sikre, at intet bliver overset.

Brug bl.a. værktøjet til at:

• Få overblik over opgaver til jeres drift- og vicevært.

• Kontrollere om driftsopgaver er blevet udført.

• Styre forslag fra beboere om f.eks. indkøb af udstyr til fællesarealer.

Gratis at bruge

Plando Daily er frit tilgængeligt og ganske gratis at bruge. Værktøjet findes indtil videre i en betaversion, dvs. en prototype, som vi med tiden vil bygge videre på, baseret på brugernes erfaringer og feedback fra kunder og samarbejdspartnere, som har taget værktøjet i brug.

Hvis du har lyst til at anvende Plando Daily til den daglige drift i din ejendom, finder du værktøjet her.

Du skal blot oprette en gratis profil, og så er du i gang. Herefter kan du nemt oprette din ejendom og tilpasse de foreslåede opgaver, så de passer til jer.

Både Plando og Plando Daily er udviklet af Plando ApS, som er en dansk softwareleverandør med rødder i ejendoms- og byggebranchen. Vores engagement i at skabe innovative løsninger for ejendomsbranchen stammer fra næsten 40 års erfaring. Vi har set de udfordringer, vores kunder står over for, og vi er fast besluttede på at levere værktøjer, der gør deres liv lettere og mere produktive.

Hos Plando ApS stræber vi efter at forbedre og udvikle vores produkter baseret på brugernes feedback og erfaringer. Vi ser Plando Daily som et levende værktøj, der vil vokse og udvikle sig i takt med vores brugeres behov.

Plando Daily kan med fordel bruges sammen med vores hovedprodukt, Plando, som vi har udviklet for at sikre en overskuelig, værdiskabende og mere bæredygtig udvikling af danske ejendomme.

Forrige
Forrige

Hvordan når vi EU's krav om energirenoveringer?

Næste
Næste

Vi søger en marketingassistent (studentermedhjælper) til Plando