Vi søger en marketingassistent (studentermedhjælper) til Plando

Opdatering april 2024: Stillingen er besat.

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation og marketing inden for bygge- og ejendomsbranchen?

Har du lyst til at supplere din uddannelse med praktisk erfaring i en virksomhed med fokus på grøn omstilling og digital udvikling i ejendomsbranchen?

Så er du lige den, vi leder efter til en studentermedhjælperstilling som marketingassistent hos Plando.

Kontor med medarbejdere i Plando

Bliv marketingassistent hos Plando og suppler din uddannelse med praktisk erfaring med kommunikation og marketing inden for bygge- og ejendomsbranchen.

Velkommen til Plando - vi hjælper bygningsejere med at træffe langsigtede og bæredygtige beslutninger for deres ejendomme.

Plando er en ny platform med fokus på strategisk vedligehold af ejendomme og smart brug af bygningsdata.

Med Plando har vi digitaliseret den velkendte tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan og skabt et nyt værktøj, som gør det nemt for bygningsejere, professionelle porteføljeejere, ejendomsadministratorer, rådgivere m.fl. at arbejde strategisk med ejendommes vedligeholdelsesbehov og forbedringspotentiale.

Plando forbinder alle relevante informationer om vedligeholdelse og forbedring af bygninger med langsigtede effekter som energiforbrug, udledning (CO2e) og totaløkonomi.

Plando dokumenterer den enkelte ejendoms energimærke og teoretiske CO2e-udledning og kan beregne konsekvenser ved vedligeholdelses- og forbedringsprojekter.

Plando ApS holder til hos Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) - et rådgivende ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring indenfor renovering og forbedring af danske bygninger. Vi rådgiver større og mindre ejendomme i København og omegn ifm. bl.a. renoveringsprojekter, ombygning, byfornyelse og energioptimering.

Som marketingassistent vil du skulle arbejde sammen med vores kommunikations- og marketingansvarlige.

Hvad kan vi tilbyde?

Rollen som marketingassistent byder på en alsidig palette af opgaver, så du får med garanti fyldt værktøjskassen godt op ift. din uddannelse. Du vil bl.a. skulle:

  • Skrive tekster til nyheder, blogindlæg, web og Some (primært LinkedIn), der inspirerer vores kunder, samarbejdspartnere og netværk og sikrer at de forstår vores produkt og føler sig trygge.

  • Udvikle og vedligeholde vores websider i WordPress og Sqarespace.

  • Udvikle nyhedsbreve – herunder plan for tilrettelæggelse og udsendelse.

  • Udarbejde contentplan i samarbejde med den kommunikations- og marketingansvarlige.

  • Løse grafiske opgaver og foto/videoproduktion, hvis du har erfaring med det eller interesse for det.

  • Bidrage til udvikling og implementering af strategi for SEO (søgemaskineoptimering).

  • Idéudvikling og udarbejdelse af marketing- og salgsmaterialer

  • Periodevist samarbejde med eksternt bureau omkring markedsføring og PR-indsats.

Du bliver deltidsansat som studentermedhjælper, gerne 10 timer om ugen eller mere. Vi er fleksible i forhold til dit studie.

 

Hvem er du?

Vi søger en sprogligt begavet marketingassistent, som kan lide at skrive og er nysgerrig på de forskellige kommunikations- og marketingdiscipliner (du må også gerne have interesse for foto og videoproduktion).

Derudover er du én, der:

  • Har masser af gåpåmod, er struktureret og arbejder selvstændigt såvel som i teams.

  • Har gode formidlingsevner og skriver tekster på et fejlfrit og grammatisk korrekt dansk.

  • Er i gang med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for kommunikation, marketing, medievidenskab, journalistik, grafik el.lign.

Du skal ikke kunne det hele på forhånd, men vi forventer, at du griber chancen for at lære, og at du også vil lære os noget.

Vi forventer heller ikke, at du har kendskab til det byggefaglige område. Til gengæld er det en stor fordel, at du har interessen og viljen til at suge viden til dig, så du kan lære vores målgrupper bedre at kende og dermed også, hvordan vi bedst kommunikerer til dem.

 

Dagligdagen hos Plando

Du vil blive en del af et sjovt og dynamisk team, hvor alle er en lige stor del af holdet, hvad enten du er studentermedhjælper eller fastansat.

Vi holder til i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i København Nordvest. Din ansættelse er med fast kontorplads i vores lyse og rummelige kontorhus, hvor der er madordning og mulighed for at være med på både løbehold og cykelhold samt en række sociale aktiviteter.

Det rigtige match?

Lyder stillingen som noget for dig? Så skynd dig at sende din ansøgning samt CV til medejer og bestyrelsesmedlem i Plando samt partner i PJP, Martin Daniel Nielsen, på mail [email protected].

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mathilde Schjerning, kommunikationsansvarlig i Plando og PJP på [email protected] eller telefon 27109071

Vi glæder os til at høre fra dig!

Opdatering april 2024: Stillingen er besat.

Forrige
Forrige

Plando Daily: Gratis værktøj til daglig drift af ejendomme

Næste
Næste

Nu kan du følge energimærkerejsen for din ejendom i Plando